Bazaar

koffiedrinken

Bazaar

Op zaterdagmiddag 15 oktober is het eindelijk zover: de 40ste editie van de Rommelmarkt/Bazaar van onze gemeente in de SoW-kapel. Doel is met iedereen een heerlijke middag te beleven en samen een mooie opbrengst te realiseren voor de Stichting Leergeld de Liemers en de PKN-gemeente Duiven.

Talentenveiling
Naast de rommelmarkt en het rad van fortuin bieden we verschillende activiteiten aan. Ondertussen kunt u genieten van onze catering. Dit jaar willen we ook talenten veilen. Kunt u een talent of dienst aanbieden, zoals bijvoorbeeld een uur onkruid wieden, iemand naar Intratuin rijden of iets anders? Meld u dan aan of vul uw gegevens en talent in op de flipover in de kerk of via onderstaand mailadres. De talentenveiling is een proef. Als we 25 talenten aangeboden krijgen, gaat de veiling door.

Lustrumwijn
Om het lustrum te vieren hebben we een speciale bazaarwijn in de aanbieding. We hebben twee heerlijke wijntjes gekozen, een rode en een witte. Deze wijn wordt op de Bazaar verkocht, en kan ook al van tevoren besteld worden.

De doelen
Wij hebben zoals elk jaar weer twee doelen waarover de opbrengst verdeeld wordt. Het externe doel dit jaar is de Stichting Leergeld de Liemers. Deze stichting wil voorkomen dat kinderen in een sociaal isolement raken als ze om financiële middelen niet kunnen deelnemen aan activiteiten. Leergeld vindt dat alle kinderen mogen meedoen aan sport, cultuur of zwemles. Ook een fiets en een laptop voor school mogen niet ontbreken. De Liemerse stichting richt zich op alle schoolgaande kinderen van 4 tot 18 jaar binnen de Gemeenten Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland.

Het interne doel van de Bazaar is het vervangen van de beamers in de SoW-kapel.

Meedoen?
Samen maken we van deze dag een succes! Wie heeft zin om ons helpen in de week voorafgaande aan de Bazaar en op de dag zelf? Meld u aan bij Tammo Hoogakker via .
Heeft u vragen? Wilt u wijn bestellen? Ook dat kan via .

Inleveren van spullen kan ook: op dinsdag 11, woensdag 12 en donderdag 13 oktober, van 16 tot 17 en van 19 tot 20 uur.

Rommelmarkt/Bazaar
Datum:  zaterdag 15 oktober
Tijd:  12.30 - 16.30 uur
Plaats:  Samen-op-Wegkapel, Rijksweg 56a, Duiven (ingang achter het gemeentehuis)

Wij hopen dat u er ook bij bent op 15 oktober - of misschien zelfs al daarvoor!

Hartelijke groet van de Bazaarcommissie

bazar