Top 2000

Top2000

TOP 2000 op 22 december in Duiven

Kleine profeten, grote dromen


Niet alleen op radio en tv, maar ook live in Duiven vindt dit jaar weer het Top 2000-feest plaats! Op vrijdagavond 22 december 2023 zingen we in de Kapel de meest inspirerende songs mee met de live band ‘Home-music’ en bekijken we favoriete clips. Thema dit jaar is ‘Kleine profeten, grote dromen’.

Stem in de maand november
Wat is jouw favoriete song, en waarom? Tot en met donderdag 30 november kun je stemmen. Vertel waarom je deze song(s) kiest, waarom jouw song 2023 afsluit en je daar een dronk of oliebol op wilt heffen. Namens jezelf maar ook namens je kring, tros, werkgroep of cluster. Zo leren we elkaar als gemeente nog beter kennen.

Wil je je song zelf vertolken of zing je graag mee in een klein Top 2000-koor? Ken je een clip die er mooi bij past, laat het weten! Scan de QR-code of klik hier en dien je favoriete song(s) in mét je motivatie. En noteer 22 december vast in je agenda!

Het jaar samen afsluiten
De Top 2000 in Duiven is altijd een mooi evenement, vol muziek en verhalen rond een thema. We blikken terug op het oude jaar en vieren dat we dit samen af kunnen sluiten met een hapje en drankje. Wil je terugkijken naar een oude aflevering? De versies van 2018 en 2020 (deze laatste was online en coronaproof) zijn te bekijken op YouTube.

Top2000