Vorig jaar ook zo genoten? Of juist spijt dat je deze dienst aan je voorbij had laten gaan na al die enthousiaste verhalen die je er over hoorde. Dan is er goed nieuws, want ook dit jaar wordt die weer gehouden. De Top2000 dienst!!!. Op zondag 29 december staat die gepland, inloop van 13:30 en aftrap vanaf 14:00.
Het thema voor dit jaar is: SAMEN. Net als afgelopen jaar heb jij invloed op de muzikale noten die voorbij komen door jouw eigen top 10 op te geven. De top 10 kan eenvoudig vanuit de luie stoel worden gemaild naar top2000duiven@gmail.com of kan op papier worden uitgeschreven door een stemformulier te pakken die vanaf 1 november klaar ligt op de bar in onze kapel. Geef bij de nummers aan wat de motivatie is dat juist dit nummer zo hoog in eigen lijst staat. Stemmen kan van 1 november t/m 1 december.
Het voorbereidingsteam is ondertussen in volle gang om er een mooie happening van te maken, maar heb jij nog zin om de handen uit de mouwen te steken en te helpen laat dan weten aan Alwin Docter (06-15825041).