Kinderkerk

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar is er elke zondag kinderkerk. Er zijn 2 groepen; kinderen van 4-7 jaar en 8-12 jaar.  Afhankelijk van het aantal kinderen en het thema worden deze 2 groepen samengevoegd,. Tijdens de eredienst gaan de kinderen naar de nevenruimten. Zij beginnen en eindigen de dienst gezamenlijk met de gemeente in de Kapel. Veelal wordt in de kinderkerk dezelfde lezing uitgelegd als in de eredienst en wordt dit op een speelse manier verwerkt door middel van bijvoorbeeld gesprekken, spelletjes of knutselen. De manier waarop dit wordt gedaan is       aangepast aan de leeftijdscategorie. Rond de advent en veertigdagentijd hebben we speciale thema’s waarmee we met de kinderen op weg gaan naar Kerst en Pasen.

De kinderkerk is altijd afwisselend en vooral heel gezellig.

Elke zondag is er ook een zondagskind. Alle kinderen die bij de kinderkerk komen kunnen zich hiervoor aanmelden. Als zondagskind mag je voor de dienst de klokken luiden, aan het begin van de dienst de kaarsjes aansteken en aan het einde van de dienst helpen met collecteren.

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.