Kinderkerk

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 12 jaar is er elke derde zondag van de maand kinderkerk. Er zijn 2 groepen; kinderen van 4-7 jaar en 8-12 jaar.  Afhankelijk van het aantal kinderen en het thema worden deze 2 groepen samengevoegd,. Voor de eredienst gaan de kinderen naar de nevenruimten.
Veelal wordt in de kinderkerk dezelfde lezing uitgelegd als in de eredienst en wordt dit op een speelse manier verwerkt door middel van bijvoorbeeld gesprekken, spelletjes of knutselen. De manier waarop dit wordt gedaan is aangepast aan de leeftijdscategorie. Rond de advent en veertigdagentijd hebben we speciale thema’s waarmee we met de kinderen op weg gaan naar Kerst en Pasen.

De kinderkerk is altijd afwisselend en vooral heel gezellig.

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.