Online viering dodenherdenking

Online herdenkingsdienst op 4 mei 19.00 uur
Op 4 en 5 mei herdenken we dat er 76 jaar geleden een einde kwam aan de Tweede Wereldoorlog.
Om te gedenken dat velen het leven hebben gelaten in de strijd gedurende de oorlog houden we op 4 mei om 20.00 uur 2 minuten stilte. We staan stil bij de vele slachtoffers in de concentratiekampen, op het slagveld, in het verzet en hen die vielen door bombardementen op steden en dorpen en zijn gedood door executie of marteling.
Voorafgaande aan het moment van 2 minuten stilte is er in Duiven om 19.00 uur een online herdenkingsdienst. Hieraan werken mee de gezamenlijke kerken van Duiven. Om de dienst te kunnen volgen kunt u inloggen op de websites van de plaatselijke kerken. Voor de Parochie Sint Willibrordus is dat www.rkliemers.nl; voor de Protestantse kerk is dat www.pkn-duiven.nl; voor de KerkvoorNu is dat www.kerkvoornu.nl en voor de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt www.duiven-velp.nl . De gezamenlijke kerken van Duiven leggen een krans bij het oorlogsmonument aan de Van Dorth tot Medlerstraat.
Namens de gezamenlijke kerken van Duiven
Parochie Sint Willibrordus
de Protestantse kerk PKN Duiven