14.00 Intrededienst Ds. Jolande van Baardewijk

Het nieuwe jaar is ook een nieuwe start voor onze gemeente, een start waarin wij samen met onze nieuwe predikant Jolande van Baardewijk op weg gaan. Zondag 14 januari is de feestelijke intrededienst van Jolande. De dienst begint om 14.00 in onze SOW Kapel. U bent van harte welkom, ook wij willen Jolande een warm welkom geven. Met een gemeente van meer dan 1.000 leden moet dat toch lukken? Wees nieuwsgierig, dat mag en kom Jolande verwelkomen.

Jolande wil met ons op weg naar een gemeente die elkaar inspireert en van betekenis kan zijn voor jong en oud in Duiven. Wij gaan uit van onze eigen geloofskracht en willen een ontmoetingsplaats zijn van gelovige en betrokken mensen die er voor andere willen zijn. Wij doen dit vanuit de Bron: het Woord uit de Bijbel en het leven van Jezus Christus. Vijf kernwoorden zijn daarbij leidend: Verbinden, Ruimte, Focus, Geestelijke leiding en Perspectief. Doet u mee met het inhoud geven aan deze woorden?

De woorden waarmee Jolande van Baardewijk wordt verbonden aan onze gemeente in Duiven zullen worden uitgesproken door ds. Kees de Jong uit Kampen.

Aansluitend is er gelegenheid tot feliciteren.

Datum

14 jan 2018

Tijd

14:00 - 16:00
SOW kapel, Duiven

Locatie

SOW kapel, Duiven
QR Code

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.