Kerstontmoeting senioren Gaat helaas niet door

Ontmoeting “Op weg naar de Kerst” – woensdag 15 december 2021
Wij hebben er vertrouwen in! We gaan dit jaar weer als vanouds rond de kerst een ontmoeting voor senioren organiseren. De uitnodigingen liggen alweer in de hal van de Kapel, met bijbehorende doos om uw opgave in te deponeren. Wilt u de datum alvast reserveren?
Wij nodigen u van harte uit op woensdag 15 december a.s. om 15.00 uur in de Samen Op Weg kapel.
U kunt zich nu al opgeven
De uitnodiging kunt u vinden;
• in de Kapel op de bar,
• of krijgt u uitgereikt via de OASE-
• of via de PCOB ontmoetingen,
• U vindt ook de uitnodiging in de volgende kerkmail.

Als u de antwoordstrookjes ingevuld hebt kunt u dat
• in de kerk in de daarvoor bestemde doos stoppen,
• of bij het inleveradres bij u in de buurt in de brievenbus doen.

In het deze en het volgende kerkblad wordt de uitnodiging geplaatst, die kunt u uitprinten en de opgave in de dichtstbij zijnde brievenbus stoppen. Of u kunt een digitale opgave doen, door op mijn emailadres te klikken in de uitnodiging, zodat u een email aan kunt maken.
Als u van geen enkele optie gebruik kunt maken om u op te geven, dan staan nog mijn telefoonnummers vermeld op de uitnodiging die u kunt bellen. U kunt uw opgave doen tot en met zondag 28 november.
OASE, PCOB GKv en PKN, heten u van harte welkom. Wij zien er naar uit u ook dit jaar weer te mogen begroeten!
Vriendelijke groet, namens de diaconie PKN Duiven
Paula Heine-van Frankenhuyzen.