Bazaar

De bazaar in 2019 is op zaterdag 5 oktober in ons kerkgebouw. Extern doel: Stichting GoClean. Intern doel: Kookgelegenheid voor onze kapel.

De rommelmarkt/bazaar is een jaarlijks evenement waarbij wij betrokkenheid en gemeenschapszin tonen. Het doel is samen een mooie en gezellige dag te beleven en een mooie opbrengst realiseren om een goed doel te steunen waar we mensen blij mee kunnen maken. Dit doen we al sinds 1980.
De opbrengst gaat naar een intern en een extern doel. De doelen worden ieder jaar opnieuw bepaald. Een willekeurige greep uit een aantal doelen van de afgelopen jaren: De Voedselbank, Bloemengroet PKN gemeente, Horsterpark, Thuvine tuinset, Cantorij, Nepal, Kinderkoor Joy, Stichting Make-a-Wish, Pax kinderhulp, Stichting Hulphond.

Een belangrijk onderdeel op deze middag is de Grote Verloting. We zorgen dat we een 3-tal aantrekkelijke prijzen hebben. De trekking vindt traditiegetrouw plaats aan het einde van de middag. De verkoop van deze loten start ca. vier weken ervoor. Met zo’n lot maak je kans op één van de drie gekochte of gesponsorde hoofdprijzen.

Bij ons gezellige binnenterras draait een Rad van Avontuur. Hiervoor zijn de prijzen beschikbaar gesteld door de Duivense middenstand. Voor de jeugd tot en met 12 jaar organiseren we de hele middag een kinderprogramma.

Markt

Naast de rommelmarkt is ook nog een kleine markt met kramen en tafels die gehuurd kunnen worden. De samenstelling van de markt wisselt per jaar, op deze manier proberen we de bezoekers ieder jaar weer te verrassen. Op deze markt worden ook bloemstukken verkocht. De bloemstukken worden de dag voor de bazaar door vrijwilligers gemaakt zijn.

De organisatie

De organisatie is in handen van de bazaarcommissie. Verschillende disciplines zijn verdeeld over de commissieleden. Het gaat hier om: Publiciteit, Kinderactiviteiten, Rommelmarkt, Markt, Bloemschikken, Catering, Rad van Fortuin, Loten, Winkeliers. Op dit moment bestaat de bazaarcommissie uit Dick van Assendelft, Jenny Ramakers, Gerby Numan, Judith Veurink, Hans Wieser, Tammo Hoogakker en Jet Wiersema.

Dit doen we niet alleen!
We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers. Heel blij zijn we natuurlijk met de vaste kern, geweldig. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugd. Wil je een bijdrage leveren?
Neem dan contact met ons op!

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.

Links

Blijf op de hoogte