Het kinderconcert van Elly & Rikkert Zuiderveld zaterdag 28 april was een groot succes! Er waren zo’n 150 bezoekers. De kinderen deden heel enthousiast mee, met Elly & Rikkert, die als ware entertainers de kinderen een geweldige tijd bezorgden.
Veel bekende liedjes kwamen voorbij: ‘Ik zag een kuikentje’, ‘Kom maar gewoon’, ‘Parel in Gods hand’ en anderen. Maar ook nieuwe liedjes, met name over Rainbow de Duif.

Rainbow was zelf levensgroot aanwezig. De mystery guest in het Rainbow-kostuum was Elke Bos. Het was flink warm in het kostuum, dus moest Elke met ijs en milkshakes gekoeld worden.

De kinderen kregen allemaal een uitnodiging voor de komende kinderdienst 3 juni en voor deelname aan kinderkoor Joy. Daarnaast werden ze er op geattendeerd, dat er elke zondag een kinderprogramma tijdens de dienst is. De flyers ter informatie en uitnodiging liggen ook nog in de Kapel. Wie ze mee wil nemen en uit wil delen aan buurkinderen of (klein)kinderen is van harte welkom!

Optreden Elly & Rikkert was een groot succes

11 mei 2018

Meer nieuws

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Op zondag 3 juni is er een heeeeel bijzondere dienst voor onze kinderen. Onze predikant Jolande van Baardewijk gaat voor en het kinderkoor Joy doet ook mee. Dit mag je echt niet missen ... En vergeet niet je ouders, opa's en oma's mee te nemen. Want al ben je ouder...

Lees meer

Actie Kerkbalans 2018 brengt bijna € 78.000 op

Wat een mooie opbrengst! Het gaat om toezeggingen van onze gemeenteleden. Hartelijk dank hiervoor. Actie Kerkbalans is onze belangrijkste inkomstenbron. Wij hebben een opbrengst van € 80.000 begroot. Verwacht wordt dat wij dit halen via onze herhalingsactie die nog...

Lees meer

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.

Blijf op de hoogte