Lopers gevraagd voor Actie Kerkbalans en ZWO

 Draag jij ook een steentje bij?

Op 21 januari gaat de Actie Kerkbalans 2018 en de Actie ZWO van start. De acties zijn onze belangrijkste bron van inkomsten om ons eigen werk te kunnen doen en te helpen bij nood in de wereld. Ieder gemeentelid wordt bezocht door een zogenaamde loper die de informatie over deze acties persoonlijk bezorgd. Na een week worden de toezeggingen door dezelfde lopers bij de gemeenteleden weer opgehaald. De lopers zijn van wezenlijk belang voor het succes van beide acties . Door het persoonlijk langsbrengen en ophalen van de enveloppen bestaat er de gelegenheid om te horen hoe het met onze gemeenteleden gaat. Dit jaar zijn er bijna 60 lopers nodig. De vrijwilligers die geholpen hebben in 2017 zullen ook nu weer worden gevraagd om mee te helpen. Maar dit is niet genoeg, daarom zijn wij op zoek naar lopers die ook mee willen helpen met het bezorgen en ophalen bij 10 tot 15 adressen. Komt u ons helpen? U kunt zich opgeven per e-mail via info@pkn-duiven.nl. U krijgt dan van onze alle praktische informatie rond het bezorgen en ophalen van de enveloppen.

Lopers gevraagd

8 jan 2018

Meer nieuws

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Op zondag 3 juni is er een heeeeel bijzondere dienst voor onze kinderen. Onze predikant Jolande van Baardewijk gaat voor en het kinderkoor Joy doet ook mee. Dit mag je echt niet missen ... En vergeet niet je ouders, opa's en oma's mee te nemen. Want al ben je ouder...

Lees meer
Optreden Elly & Rikkert was een groot succes

Optreden Elly & Rikkert was een groot succes

Het kinderconcert van Elly & Rikkert Zuiderveld zaterdag 28 april was een groot succes! Er waren zo’n 150 bezoekers. De kinderen deden heel enthousiast mee, met Elly & Rikkert, die als ware entertainers de kinderen een geweldige tijd bezorgden.

Lees meer

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.

Blijf op de hoogte