Onze nieuwe website geeft onze gemeente de mogelijkheid om makkelijk nieuws te delen met iedereen. Daarvan zijn de eerste nieuwsberichten ten tijde van de lancering van deze website wel het bewijs. Maar het kan goed zijn dat je graag iets zou willen delen met de gemeente wat nu nog niet zichtbaar is onder de nieuwsberichten. Of het kan zijn dat er een leuk event wordt georganiseerd dat niet wordt getoond binnen de agenda van deze website.

Om die reden hebben we het e-mail adres nieuws@pkn-duiven.nl in het leven geroepen. Iedereen die nieuwsberichten wil plaatsen kan tekst zonder opmaak en het liefst voorzien van een mooie ondersteunende foto naar dat e-mail adres sturen.

En dan zal de websitecommissie er voor zorgen dat dit bericht zo snel mogelijk op de site wordt geplaatst. Ook kan het zijn dat je graag ziet dat er een nieuwsbericht wordt geplaatst maar dat dit niet meteen hoeft te gebeuren maar bijvoorbeeld pas over een maand. Ook dat is prima, lever dan gewoon de informatie aan en wij zorgen ervoor dat de publicatie op het geschikte moment zichtbaar wordt.

Heeft u nieuws te delen?

31 dec 2017

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Kinderkerk op 3 juni, kom je ook?

Op zondag 3 juni is er een heeeeel bijzondere dienst voor onze kinderen. Onze predikant Jolande van Baardewijk gaat voor en het kinderkoor Joy doet ook mee. Dit mag je echt niet missen ... En vergeet niet je ouders, opa's en oma's mee te nemen. Want al ben je ouder...

Lees meer
Optreden Elly & Rikkert was een groot succes

Optreden Elly & Rikkert was een groot succes

Het kinderconcert van Elly & Rikkert Zuiderveld zaterdag 28 april was een groot succes! Er waren zo’n 150 bezoekers. De kinderen deden heel enthousiast mee, met Elly & Rikkert, die als ware entertainers de kinderen een geweldige tijd bezorgden.

Lees meer

PKN Duiven

Bedankt voor uw bezoek aan deze website. U kunt ons ook vinden op social media. Hieronder vindt u onze Facebook.

Blijf op de hoogte