17.30 Bijeenkomst Eerlijke Kleding Elst

Kerk in Actie organiseert van 14 tot en met 26 mei 2018 tien bijeenkomsten “Red kinderen uit de textielindustrie – Doeners van Hoop”. Door het hele land, dus ook bij ons in de buurt. Avonden vol inspiratie en vol ideeën. Concreet aan de slag. Om in onze kerk en in Duiven, Groessen en Loo een verschil te maken voor mensen hier en mensen wereldwijd. Zie de film waarmee duidelijk wordt hoe belangrijk dit is en dat wij echt een verschil kunnen maken.

Op 23 mei is er een bijeenkomst in Elst. Daar gaan wij als gemeente naar toe. Het initiatief is genomen door de groep “H’eerlijke Kleding” van onze gemeente. U bent van harte uitgenodigd om mee te gaan, opgave via de link ‘More Info’.

Wil je meer informatie over de avond op 23 mei en wat deze groep doen, stuur dan een e-mail via ‘Reactie verzenden’. Je kunt dan ook laten weten of je mee wilt rijden of op eigen gelegenheid naar Elst reist.

En houdt het nieuws in de gaten want op 5 juni komt er een Pop Up winkel in het winkelcentrum De Elshof in Duiven met als thema “H’eerlijke Kleding“.

23 mei 2018

De Ruimte, St. Maartenstraat 32b, 6661 DA Elst